Apartamente

Apartamente cu 1 si 2 dormitoare

Am gandit pentru dumneavoastra 2 tipuri de apartamente cu 1 si 2 dormitoare pentru ca meritati o vacanta fara griji in care sa beneficiati de tot confortul si flexibilitatea casei dumneavoastra.

Suprafata generoasa a apartamentului si designul modern in culori vii al camerelor, contribuie la confortul de 3 stele de care veti avea parte in vacanta dumneavoastra la Tomis Garden. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial, dulap/garderoba, noptiere, masuta de toaleta pentru doamne, livingul spatios are o canapea extensibila si foarte comoda pentru 2 persoane, televizor LCD-Smart, o kitchineta si zona de luat masa. Deasemenea pentru a va bucura de aerul benefic al Marii Negre puteti savura micul dejun sau o cafea pe terasa sau balconul spatios al apartamentului dotat cu masuta si scaune. Puteti urmarii de altfel si un minunat apus de soare pe lacul Siutghiol.

Pentru confortul dumneavoastra fiecare apartament este dotat cu aer conditionat si centrala proprie cu reglaje individuale, seif, telefon, internet wireless gratuit, televiziune prin cablu. Fiecare apartament are baie cu cada si cu toate dotarile necesare (feon, cosmetice, prosoape, halat, papuci de unica folosinta). Apartamentele cu 2 dormitoare au o a doua baie echipata cu cabina de dus.

Cu o suprafata de peste 60 mp apartamentul cu 2 dormitoare poate gazdui maxim 4 persoane adulte si 2 copii.

Capacitatea de peste 40 mp a unui apartament cu 1 dormitor permite gazduirea a maxim 2 persoane adulte si 2 copii.

La Tomis Garden Aparthotel beneficiati de servicii de 3 stele si confortul si flexibilitatea casei dumneavoastra.

SecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecuritySecurity